Memorystick «Mental fokus»

29. sep 2021 Fam Lockert

Memorystick med ulike mentale treningsprogram og avspenningsprogram er nå tilgjengelig for nedlasting.

Anne Marte Pensgaard, professor i idrettspsykologi og en av Olympiatoppens erfarne ressurser, har utviklet et program “Mental Fokus” som bl.a alle de norske utøverene hadde med seg til Vancouver OL i 2010. Avdeling for idrettspsykologi hos Olympiatoppen jobber daglig med å utvikle mentale ferdigheter hos utøvere og trenere.

Sentrale områder i programmet “Mental Fokus” er spenningsregulering, konsentrasjon, målsetting/motivasjon, visualisering, planlegging av hverdagen mm. På memorysticken er det lagt inn et utvalg treningsprogrammer som vi vet utøvere (og trenere) har hatt utbytte av, både i forbindelse med trening og konkurranse. Les mer om innholdet på sticken.

Programmet “Mental Fokus” kan selvfølgelig brukes av andre enn toppidrettsutøver. Foreldere som skal aktivere barn, barn som skal gjøre lekser, reklamefolk som skal presentere en kampanje, musikere som skal holde konsert, ledere som skal sette opp strategier, designere, bloggere blant andre trenger å være fokusert for å oppnå best resultat.

Memorysticken koster kr. 299,- Inntekten Olympiatoppen får fra dette programmet skal gå til utvikling av unge utøvere.

Klikk her for å laste ned memorystick "Mental fokus" (ekstern lenke). Sticken kan også kjøpes på XXL.

Manus: Anne Marte Pensgaard & Anders Meland.
Komponist og på piano: Bugge Wesseltoft.