Fagansatte

Olympiatoppen

Frank Heggebø
Frank Heggebø
Fagkonsulent
Idrettscoaching og trenerutvikling

Utdannelse: Mastergrad i idrettspsykologi og coaching, samt årsenhet idrettssosiologi, Norges idrettshøgskole
Erfaring: Langrennstrener (2004-2018); klubb, krets, Hovden skigymnas, regionlag Team Veidekke, privat langløpslag BN Bank. Idrettslærer på videregående skole. Lærer og veileder på årsenhet/bachelornivå UIA/USN i idrettspedagogikk/psykologi
Ansvarsområde: Oppfølging av trenere og lederteam i prioriterte idretter Spesielt ansvar for para-landslag. (50 % sentralt, 50 % regionalt)

Ingvild Riise Midtun
Ingvild Riise Midtun
Prosjektleder
Olympiatoppen Innlandet

Utdanning/erfaring: Master i Idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole. Har vært ansatt i Olympiatoppen siden 2010 (først sentralt på utholdenhetsavdelingen fra 2010-2014), deretter regionalt siden 2017. Har i tillegg jobbet som Høgskolelektor på Høgskolen Innlandet avdeling for Idrett og kroppsøving siden 2016, med studieprogramansvar for trenerutdanningen.

Ansvarsområde: Trenerutvikling og Idrettscoaching 

Olympiatoppen Midt-Norge

Frode Moen
Frode Moen
Regionleder og fagansvarlig Mental trening og coaching
Olympiatoppen Midt-Norge

Utdanning/erfaring: PhD Coaching og Prestasjonspsykologi, NTNU/ Trener og landslagssjef NSF kombinert 2002-2007, Hovedtrener Granåsen skiteam 1994-2004

Ansvarsområde: Regionleder, Mental trening og idrettspsykologi, Coaching og trenerrollen, Ledelse, strategi- og organisasjonsutvikling og FOU

Trine Løkke
Trine Løkke
Administrativ leder
Olympiatoppen Midt-Norge

Utdanning/erfaring: Hovedfag idrett bevegelsesanalyse, NIH

Ansvarsområde: Administrasjon (booking av treningssal, turnhall, powerrom, lab og møterom, treningskort, helsenettverket, web), Granåsen konferansesenter, Koordinator Topptrener studiet, Utdanning og karriere

Olympiatoppen Nord

Håvard Klemetsen
Håvard Klemetsen
Avdelingsleder/Sportslig ansvarlig
Olympiatoppen Nord

Utdannelse: Topptrener II fra Olympiatoppen/NTNU

Erfaring: Tidligere landslagsutøver i kombinert, med VM-gull, OL-gull, 8 internasjonale medaljer, 2 NM-gull og 14 NM-medaljer. 1 seier og 8 pallplasser i WC individuelt. Ansatt i Olympiatoppen siden 2017.

Ansvarsområde: Avdelingsleder Olympiatoppen Nord. Resultatansvar for talentutvikling og trenerutvikling.

Roger Finjord
Roger Finjord
Prosjektleder
Olympiatoppen Nord

Utdannelse: Lærer. UEFA Pro-lisens fotball.

Erfaring: Tidligere fotballtrener for Stabæk i Toppserien og landslagstrener A-landslag kvinner fra 2012-2016. Tidligere spillerutvikler i krets og nå daglig leder i Finnmark Fobtallkrets.

Ansvarsområde: Fagkonsulent innen trener- og lederutvikling, på engasjement. Ansvar for gjennomføring av definerte tiltak innen trenerutvikling.

Olympiatoppen Sørvest

Anne Brit Sandberg
Anne Brit Sandberg
Fagkonsulent talentutvikler og trenerutvikler
Sørvest

Utdannelse: Siviløkonom fra University of Texas, samt master i ledelse fra Handelshøyskolen BI

Erfaring: Lang erfaring i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Jobbet som trener i friidrett i en årrekke. Er fagansvarlig i Norges Friidrettsforbund i mangekamp og hopp. Tidligere aktiv innen friidrett.

Ansvarsområde: Talentutvikling/trenerutvikling, Talentansvarlig TMT, toppidrettselever St. Svithun vgs og Jåttå vgs.

 

Olympiatoppen Vest

Pia Mørk Andreassen
Pia Mørk Andreassen
Regionsleder
Olympiatoppen Vest

Utdanning/erfaring: Fysiolog cand. scient fra UiB, etterutdanning i organisasjons psykologi, kropp og selvfølelse, coaching og teamledelse.

Ansvarsområde: Administrasjon og ledelse, idrettsernæring,  trenerutvikling, talentutvikling, skole og utdanning

Olympiatoppen Østlandet

Ole Sveen
Ole Sveen
Fagkonsulent, Trenerutvikling

Ole Sveen har hovedfag i trener- og lederrollen fra Norges Idrettshøgskole og arbeider som førstelektor innen idrett og kroppsøving ved Høgskolen i Østfold. Ole har vært med på å opprette og drifte Idrettsmedisinsk testlaboratorium (HIØ) samtidig som han fungerer som bindeleddet mellom Olympiatoppen Østlandet og Høgskolen i Østfold. Ole har vært utøver og trener på høyt nivå i håndball. Han har de siste årene tatt utdanning i coaching (regi av Olympiatoppen/NTNU) og vært ansvarlig for trenerutvikling og Olympiatoppens prosjekt «Trenerløftet» i region

Gunhild Halle Haugen
Gunhild Halle Haugen
Fagkonsulent, Trenerutvikling utholdenhet

Gunhild Halle Haugen er deltidsansatt som fagkonsulent og prosjektansvarlig for friidrett. Hun vil følge opp ulike prosjekter og tiltak i regionen. Hun er utdannet lærer med grunnfag idrett, og i tillegg har hun jobbet som legemiddelkonsulent. I idretten har hun 12 år som landslagsutøver i friidrett med deltakelse i flere VM og ett OL. I det daglige er hun trener for unge mellom og langdistanseløpere tilknyttet klubb og rekruttlandslaget. Hun har også vært med som trener til flere internasjonale juniormesterskap i friidrett.

Eirik Hanssen
Eirik Hanssen
Fagkonsulent, talentutvikling, utdanning og karriereveiledning

Eirik Hanssen har ansvaret for talentutvikling, tilrettelagt utdanningsløp og karriereveileding. I tillegg er han involvert i ulike prosjekter med utøvere, trenere og miljøer i Vestfold og Telemark . Han har en Mastergrad i idrettsvitenskap med fokus på idrettsfysiolog og idrettscoaching fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og videreutdanning i prosjektledelse, pedagogikk og organisasjon. Han kommer fra Telemark Toppidrettsgymnas som fagkoordinator og som fysisk trener for ballklubben Odd. Han har hovedkontorplass på Skagerak Arena i Skien.