01
jun
2022
09:30

Olympiatoppens coaching- og treningsseminar

-366
dager
-10
timer
-25
minutter

Slutt

01.06.2022 14:30

Sted

Norges idrettshøgskole - auditorium Innsikt

Arrangør

Olympiatoppen

Kommunikasjon, relasjon og samspill om og med utøvere (og trenere)

Program

09.30: Velkommen ved dagens konferansierer John Anders Bjørkøy, fagsjef Olympiatoppen og Tonje Hinze, rådgiver utdanning og karriere ved Olympiatoppen.

09.35: «Fra ung og lovende til «gammel» og rutinert». Jan Wojtaszek, konsulent for talentutvikling, og Tonje Hinze, rådgiver utdanning og karriere, vil sammen med utøvere og sportsjef gi innblikk i ulike idrettslige karriereveier.

10.05: «Idrettsernæring i et lag», ved Heidi Holmlund, ernæringsfysiolog i Olympiatoppen og Molde Fotballklubb.

10.25: «Forskning på pacing - hvilken praktisk betydning har det for utøverne?», ved Fredrik Mentzoni, fagkonsulent teknologi og utstyr.

10.45: «Hvordan (små)detaljer og samspill i treningshverdagen har ført til flere medaljer i VM og Paralympics». Frank Heggebø, fagkonsulent idrettscoaching i samtale med Paralympics gullvinner Jesper Saltvik Pedersen, Jespers trener Hans Blattmann og Lene Puntervold, fagkonsulent i motorikk og ferdighetsutvikling.

11.10: Kaffepause

11.25: «På innsiden av Team Ruud». Øivind Sørvald, ansvarlig for teknikk og analyse, Caspers fysiske trener, Marcel Da Cruz, forteller om arbeidet til Team Ruud.

11.45: Breakdanser Victor Prag viser sine ferdigheter, og svarer på spørsmål fra Lene Puntervold, fagkonsulent i motorikk og ferdighetsutvikling.

12.05: «Reisen som førte til OL-gull i Beijing». Birk Ruud, Birks trener Herman Valø Orheim og Anne Marte Pensgaard, professor i idrettspsykologi ved Olympiatoppen forteller om veien og samspillet frem mot OL-gullet i Beijing.

12.25: «Felles skjebne – felles trøst. Fellesskap i rehabilitering som en konkurransefordel», ved Håvard Moksnes, fysioterapeut ved Olympiatoppen og Idrettens Helsesenter, samt andre fagpersoner ved Olympiatoppen.

12.40: Lunsj

13.40: «Hvordan kommunikasjon, relasjon og samspill fungerer i praksis». Tonje Hinze og John Anders Bjørkøy leder en samtale med hovedtrener for kvinnelandslaget i håndball, Thorir Hergeirsson og Tonje Larsen, ansatt i trenerteamet til kvinnelandslaget i håndball. Olympiatoppens fagpersoner Claude Lebreux og Benjamin Jensen er også med i samtalen.

14.10: Refleksjoner til dagen. Tonje Hinze og John Anders Bjørkøy i samtale med Vigdis Holmeset, sportssjef i håndball ved WANG Oslo, Tore Øvrebø, toppidrettssjef og Roger Gjelsvik, OLT-Coach.

14.30: Slutt

Påmelding

Individuell påmelding - 400 kr per deltaker.  

Gruppepåmelding - 400 kr per deltaker.  

Det er 280 ledige plasser på årets seminar, og vi praktiserer «førstemann til mølla». Påmeldingen stenger når det er fulltegnet.