Gangwon.jpg

Følg den norske troppen under Ungdoms-OL

48 utøvere representerer Norge under YOG i Gangwon i Sør-Korea fra 19.januar – 1.februar 2024. Se utdrag av lekene på Olympic Channel.

YOG Gangwon er det fjerde i rekken av vinter YOG og det skal konkurreres i totalt 15 idretter, hvorav Norge stiller med utøvere i ni av disse. Det deltar rundt 1800 ungdommer fra ca. 80 av verdens nasjoner. For mange unge utøvere er det deres første møte med den olympiske bevegelsen og deres første internasjonale mesterskap.

– YOG benyttes som en læringsarena for både utøvere, trenere, ledere og annet støtteapparat. Vi ønsker å bidra til at alle deltakerne får verdifulle erfaringer og gode opplevelser på veien mot nye mål både i og utenfor toppidretten, sier leder for troppen Jan Wojtaszek.

Følg de norske utøverne på instagram: #Olympicteamnorway og #Olympiatoppen

For mer informasjon og oppdateringer fra mesterskapet se :
https://olympics.com/en/gangwon-2024/

Profesjonelle fotografer vil dokumentere mesterskapet. Bildene er lisensfrie, men må krediteres fotograf og vil bli gjort tilgjengelig på www.oisphotos.com .
Olympic Channel vil vise åpnings- og avslutningsseremoni og et utvalg av øvelser direkte på: https://olympics.com/en/olympic-channel

For medier som ønsker mer informasjon, eller å møte utøvere under precamp, kontakt leder for troppen, Jan Wojtaszek, på e-post: jan.wojtaszek@olympiatoppen.no  eller på telefon +47 907 27 907.

Se hele troppen her:

Norges tropp til YOG i Gangwon