Tore Øvrebø

Toppidrettssjefen til debatt i Arendalsuka

8. aug 2023 finn.aagaard@idrettsforbundet.no

Norge leverer presentasjoner i verdensklasse innen forskning, kunst og kultur, nærings og idrett. Hva er oppskriften? Hvordan blir man best?

Under Arendalsuka vil Idrettsforbundet arrangere seminaret «Nasjonal prestasjonskultur» - topprestasjoner i idrett og næringsliv». Seminaret avholdes på Clarion Hotel Tyholmen, tirsdag 15. august fra kl. 13:30-14:30 med idrettspresident Zaineb Al-Samarai, toppidrettssjef Tore Øvrebø, olympiak mester Olaf Tufte, næringslivstopper m.fl.

Lær av de beste!

Det presteres på høyeste nivå i norsk idrett og norsk næringsliv. Det er store prestasjoner å bli olympisk mester og å lykkes på den globale arena i næringslivet – i konkurranse med de aller beste.  Hva har næringsliv og toppidrett felles? Hva gjør at de beste lykkes? Hva finnes i toppidrettens tankesett som kan overføres til prestasjoner i næringslivet, og hva kan toppidretten lære av næringslivet? Hvordan lykkes de aller beste?

Få med deg den spennende debatten om prestasjonskultur der næringsliv og toppidretten deler innsikt, refleksjoner og hemmeligheter.

I panelet møter du:

  • Zaineb Al-Samarai, Idrettspresident, Norges idrettsforbund
  • Wilhelm Mohn, Global Head of Corporate Governance, NBIM - Oljefondet
  • Anders Meland, Psykologisk rådgiver, NBIM - Oljefondet
  • Tore Øvrebø, Toppidrettssjef, Norges idrettsforbund
  • Ulrike Haugen, Executive Vice President Communications, Public Affairs & Sustainability, DNV
  • Even Aas, Executive Vice President Communication, Public Affairs and Sustainability, Kongsberg
  • Olaf Tufte, tidligere toppidrettsutøver
  • Cecilia Flatum, Head of Consulting Norway, Deloitte

Møter med politikere, stiftelser, organisasjoner og næringsliv

I tillegg til eget seminar, vil Norges idrettsforbund holde til på en egen båt ved Pollen i Arendal havn under Arendalsuka. Her vil det bli gjennomført flere møter med ulike politikere, stiftelser, organisasjoner og næringsliv. Med et nært forestående kommune- og fylkestingsvalg vil NIF invitere til gode samtaler og diskusjoner med viktige samfunnsaktører med spesielt fokus på idrettens fanesaker.

En rekke av NIFs representanter vil også delta i flere paneldebatter fra andre arrangører.

Følg Podcasten, "Idretten vil"

Mellom slagene kan man høre Idrettsforbundets podcast “Idretten vil”, hvor temaene “nasjonal prestasjonskultur i næringsliv og toppidrett”, “bærekraft i idretten” og “idrettens fanesaker frem mot kommune- og fylkestingvalget” blir tatt opp. 

Se Arendalsukas fulle program her