Idrettsmedisinsk tilbud

Olympiatoppen Innlandet kan bidra med råd- og veiledning rundt idrettsmedisinske spørsmål og henvise videre til relevant fagkompetanse.

De som trenger generelle idrettsmedisinske råd og veiledning, kan ta kontakt med idrettsmedisinsk koordinator Einar Kalsæg på telefon 481 18 263, evt på einar.kalsaeg@olympiatoppen.no 
 
OLT- Innlandet samarbeider tett med Idrettsmedisinsk Poliklinikk på SI Lillehammer som tilbyr idrettsmedisinsk kompetanse til utøvere med helseutfordringer. Se nedenfor for praktisk info om dette tilbudet: 
 
Ved spørsmål rundt idrettsernæring ta gjerne kontakt med vår fagkonsulent Camilla Aasen Mæland på tlf 913 50 163 evt. på Camilla.AasenMaeland@olympiatoppen.no 
 
OLT Innlandet samarbeider også tett med Aktivklinikken som kan tilby et bredt spekter av idrettsmedisinske tjenester for idrettsutøvere. Klikk her for mer info!
 
Olympiatoppen Innlandet har også i mange år samarbeidet med klinisk psykolog spesialist Endre Berger. Endre har gjennom mange år jobbet med psykiske helseutfordringer hos toppidrettsutøvere. Endre har erfaring med å jobbe med et bredt spekter av psykiske plager som blant annet angst, depresjoner, spiseforstyrrelser og avhengighet. Endre jobber for Volvat Hamar og Lillehammer og kan kontaktes på tlf 907 67 606.
 
Vi anbefaler også at man gjør seg godt kjent med hvilke vilkår som ligger i lisens/forsikring ved skade eller sykdom. 
Du finner mer info om dette på disse sidene: