Til minne om Birgit Vallestrand
Til minne om Birgit Vallestrand

Kjære, Birgit

28. sep 2022 Olympiatoppen Østlandet

Det er med stor sorg at vi mottok beskjeden om Birgits bortfall mandag 26.09. Olympiatoppen Østlandet har vært så heldige å få jobbe sammen med Birgit siden oppstarten i 2018.

Birgit var en unik person med et brennende engasjement for utvikling av idrettsglede i barne- og ungdomsidretten – så vel som i toppidretten. Hennes glød, kompetanse og erfaring har utgjort en forskjell for utøvere og trenere i mange ulike idretter, regionalt og nasjonalt.

Birgit hadde en egen evne til å utvikle mennesker gjennom sin tilstedeværelse, sine refleksjoner og ved å være seg selv. Birgit var et varmt menneske med sterke verdier, lojalitet, stødighet og realisme. Birgit var «hel ved».

Selv i en tøff sykdomsperiode opplevde vi Birgits indre driv for utvikling av utøvere og trenere, gjennom samtaler og diskusjoner med kolleger, utøvere, trenere og deltakelse i trenerforum.

Vi ønsker å takke deg Birgit for kunnskapen du har delt med oss, vi ønsker å takke deg for de refleksjonene og samtalene vi har fått lov til å være en del av og vi ønsker å takke deg for at du lot oss få lov til å bli kjent med deg som menneske. Du har og vil fortsatt utgjøre en forskjell for utøvere, trenere og medmennesker.

Varme tanker til hennes nærmeste og alle rundt som har mistet en kjær, flott og uerstattelig person.