EEC60289-336D-40F1-BB2A-EDD93C54EDE4_4_5005_c.jpeg

Inspirerende og gøy på ParaRekrutt-samling!

Olympiatoppen Sør og Olympiatoppen Sørøst, arrangerte sammen med leder for Paraidrett i Olympiatoppen, Cato Zahl Pedersen, en ParaRekrutt-samling i Skien Fritidspark 2. og 3. februar 2018.

19 potensielle fremtidige Para-utøvere fra ulike idretter deltok, sammen med et knippe ledsagere og representanter fra ulike særidrettsforbund.

Aktivitetene besto i sittende volleyball, rullestol-tennis, bordtennis for stående og sittende, friidrett flere grener, roing, svømming og boccia, i tillegg til ulike screeningstasjoner.

Toppidrettsutøvere som Andreas Bjørnstad (svømming) og Aida Dalen (bordtennis) deltok som trenere og inspiratorer, i tillegg til flere særforbundstrenere.

Spennende fagseminar med Andreas Bjørnstad, og inspirerende historier fra Cato Zahl Pedersens karriere, ble delt til stor begeistring og motivasjon.

God mat og hyggelig sosialt samvær på lørdagskvelden.

Samlingen var den første ParaRekrutt samling i Olympiatoppens regi, - og her vil det definitivt komme flere til etterfølgelse.

Inspirerende, kontaktknyttende, relasjonsbyggende, faglig påfyll, mye læring og erfaringsutveksling på tvers, - ja, rett og slett utrolig givende på mange vis!

Vi gleder oss allerede til neste samling.