Ansatte

Morten Eklund
Morten Eklund
Avdelingsleder
Sørvest

Utdannelse: 

Erfaring: 

Ansvarsområde: 

Anne Brit Sandberg
Anne Brit Sandberg
Fagkonsulent talentutvikler og trenerutvikler
Sørvest

Utdannelse: Siviløkonom fra University of Texas, samt master i ledelse fra Handelshøyskolen BI

Erfaring: Lang erfaring i ledelse fra Handelshøyskolen BI. Jobbet som trener i friidrett i en årrekke. Er fagansvarlig i Norges Friidrettsforbund i mangekamp og hopp. Tidligere aktiv innen friidrett.

Ansvarsområde: Talentutvikling/trenerutvikling, Talentansvarlig TMT, toppidrettselever St. Svithun vgs og Jåttå vgs.

 

Stian Rosnes
Stian Rosnes
Idrettsfysioterapeut
Sørvest

Utdannelse: Idrettsfysioterapeut fra University of Birmingham, England i 1998. Godkjent idrettsfysioterapeut, IOC Diploma in Sports Physcial Therapies. 

Erfaring: Har jobbet med idrettsfysioterapi i hele sin karriere. Bred erfaring fra en rekke idretter. Fysioterapeut for det norske para-landslaget i svømming siden 2014.

Ansvarsområde: Ansvarlig for idrettsmedisinsk avdeling i Vikinghallen.

 

 

Nicole Tandrevold Nesheim
Nicole Tandrevold Nesheim
Fagkonsulent idrettsernæring
Sørvest

Utdannelse: Master i klinisk ernæring (UiB) og er autorisert klinisk ernæringsfysiolog. Har også studert 3 år medisin ved UiB og tatt flere enkeltemner i psykologi. Etterutdanningskurs psykisk helse og ernæring samt seminar om spiseforstyrrelser.

Erfaring: Jobber nå som klinisk ernæringsfysiolog i Stavanger kommune og som konsulent. Har tidligere jobbet som klinisk ernæringsfysiolog ved Stavanger Universitetssjukehus og på privat klinikk . Tidligere svømmer.

Ansvarsområde: Idrettsernæring

Henvendelse avdelingsleder for kontaktinfo

 

Stian Ellingsen Lobben
Stian Ellingsen Lobben
Idrettslege
Sørvest

Utdannelse: Cand. med. UIB 2005. Spesialist i idrettsmedisin og allmennmedisin.

Erfaring: Lege ved indremedisinsk avdeling Stord sykehus 2005 - 2008. Foredragsholder og nestleder i Exercise is Medicine Norge. Medforfatter av nasjonale retningslinjer for diabetesbehandling. Forskning på kondisjon og helse 2013 - 2019. Leder for faggruppe for kosthold og fysisk aktivitet som medisin i Norsk Forening for Allmennmedisin. Fastlege 2008 - D.d. Idrettslege ved Vikingklinikken og Olympiatoppen 2019-D.d

Ansvarsområde: Idrettslege

Henvendelse avdelingsleder for kontaktinfo

 

 

Einar Svindland
Einar Svindland
Fagkonsulent motorikk- og ferdighetsutvikling
Sørvest

Utdannelse: Bachelor i idrett ved UIA og Naprapat ved Scandinaviske Naprapathögskolan.

Erfaring: Har drevet idrettsklinikk i over 10 år og har i perioden frfa 2013 til 2021 hatt det medisinske ansvaret for det norske BMX landslaget derunder tilrettelagt for basistrening, rehabilitering og skadeforebygging. Konsulentarbeidet for Olympiatoppen Sørvest ble startet i 2018.

Ansvarsområde: Hovedarbeidet går med til prosjektene "talenter mot toppen", "tett på" og "sterk og skadefri" som er retter mot unge utøvere og deres utvikling.

Henvendelse avdelingsleder for kontaktinfo

 

 

Thomas Bjørnsen
Thomas Bjørnsen
Fagkonsulent kraft/styrke og FoU
Sørvest

Utdannelse: Doktorgrad i idrettsfysiologi fra Universitetet i Agder (levert april 2019). Nåværende forskningsarbeid har et hovedfokus på utvikling av muskulær power (effekt) hos idrettsutøvere, og restitusjons- og adaptasjonsprosesser i skjelettmuskulatur etter styrketrening med redusert blodstrøm.

Erfaring: 8 år som foreleser og forsker innen idrettsvitenskap ved Universitetet i Agder (UIA). Har jobbet med utøvere gjennom 12 år som fysisk trener, og i Olympiatoppen med kraft/styrke-oppfølging av utøvere og deres trenere siden 2015. Arbeidet som Universitetslektor på UIA begynte i 2012, hvor undervisning hovedsakelig har vært innen treningslære og fysiologi, med et hovedfokus på styrke, spenst, hurtighet og powertrening.

Ansvarsområde: Fagkonsulent for kraft/styrke. Forsknings- og utviklingsarbeid.

Henvendelse avdelingsleder for kontaktinfo